Αναστάτωση προκλήθηκε στα Σπάτα μετά από περιστατικό διάρρηξης σε θυρίδες παραλαβής δεμάτων που βρίσκονται έξω από κατάστημα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες άνοιξαν τις θυρίδες (lockers) και αφαίρεσαν δέματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί για παραλαβή από πελάτες. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε εκτός ωραρίου λειτουργίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι υπεύθυνοι.
Οι ζημιές εντοπίστηκαν όταν πολίτες που είχαν παραγγείλει προϊόντα πήγαν να τα παραλάβουν και διαπίστωσαν ότι οι θυρίδες ήταν παραβιασμένες και άδειες.
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ δεν αποκλείεται οι δράστες να γνώριζαν τη λειτουργία του συστήματος και να έδρασαν στοχευμένα.
































