Σπάτα : Γιατί δεν λειτουργούν μέρες τώρα τα φανάρια στο Κέντρο Υγείας

306

 

Μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου, και από την σύγκρουση δυο αυτοκινήτων που γλύστρησαν λόγω της βροχής,το ένα από αυτά είχε καρφωθεί ανάμεσα στον φωτεινό σηματοδότη και το ΚΑΦΑΟ.

Με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου εξηγεί τον λόγο που μετά από τόσες ημέρες δεν λειτουργούν τα φανάρια:

”Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν πολλά για την βλάβη που προξενήθηκε στα φανάρια του κέντρου υγείας Σπάτων.
Για την αποκατάσταση της λειτουργίας του συγκεκριμένου φαναριού εμπλέκονται τρεις υπηρεσίες.Η υπηρεσία σηματοδότησης,το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος και η ΔΕΔΔΗΕ.
Οι δύο πρώτες υπηρεσίες μέσα σε μία μέρα είχαν αποκαταστήσει τις ζημιές και από εκείνη την ημέρα περιμένουμε να εμφανιστεί η ΔΕΔΔΗΕ για να συνδέσει το ρεύμα στα Πίλαρ και να λειτουργήσουν οι φωτεινοί σηματοδότες αλλά και ο δημοτικός φωτισμός.
Οι αρμοδιότητες της κάθε υπηρεσίας είναι ξεκάθαρες.Το τμήμα σηματοδοτήσεών και το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος είχαν άμεσα αποκαταστήσει τις οποίες βλάβες προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα. Οι δύο συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις αρμοδιότητες της ΔΕΔΔΗΕ η οποία ακόμα δεν έχει αποκαταστήσει την ηλεκτροδότηση στο σημείο”

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================