Σπύρος Κάρλος : Επιτέλους κ. Μπουρνού οι πυρόπληκτοι περιμένουν τα υπόλοιπα χρήματα που δικαιούνται!

350

Ύποπτες οι…εν κρυπτώ ενέργειες και τ’ αποτελέσματα αυτών, του Δήμαρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού στη διαχείριση του ερανικού λογαριασμού για τους πυρόπληκτους.

Στο κενό έχουν πέσει οι επίμονες (;;;) προσπάθειες του κ. Μπουρνού και των συνεργατών του, ν’ αποσπάσουν το ποσό των 239.320 ευρώ από το σύνολο του λογαριασμού και να το διαθέσουν σε άλλους σκοπούς και όχι σ’ εκείνον για τον οποίο προορίζεται, νομίμως και ανθρωπίνως, δηλαδή τη διανομή του στους δικαιούχους πυρόπληκτους.

Από τις 20/7 έχει έρθει στον Δήμο μας σχετική απαντητική επιστολή από την Περιφέρεια, όπου υπάρχει η κατηγορηματική άρνηση στην επίμονη (το τονίζω) προσπάθεια απόσπασης των 239.320 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω επιστολή, αναφέρονται τα εξής: «Θα πρέπει να μας προσκομίσετε εκ νέου πρόταση για τη διάθεση του ποσού, η οποία με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο, θα διασφαλίζει την αξιοποίηση αυτού, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την ενίσχυση των πληγέντων πολιτών…δεν σας παρέχουμε έγκριση ανάληψης των χρημάτων, καθώς δεν έχει διασφαλιστεί επαρκώς ότι το έργο περιβαλλοντικής ανακύκλωσης και αποκομιδής απορριμμάτων που προτείνετε, εμπίπτει στους αποκλειστικούς σκοπούς του Εράνου, αφού δεν ξεκαθαρίζεται ότι η δημιουργία αυτής της προτεινόμενης υποδομής θα έχει ως αποδέτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους πληγέντες και όχι άλλους ή το σύνολο δημοτών/κατοίκων του Δήμου.

Η ήττα κ. Μπουρνού είναι ολοκληρωτικά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική σου!!! Σε καλούμε λοιπόν, για πολλοστή φορά, να μοιράσεις τα χρήματα στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Επίσης, σου συνιστούμε να είσαι πιο προσεχτικός στο εξής, καθώς με κάτι τέτοια, μας το κάνεις ιδιαίτερα δύσκολο να σου εμπιστευόμαστε τη Διοίκηση του Δήμου…