Η ανακοίνωση για τη δημιουργία της New Polis Group και τη σύμπραξη τεσσάρων μέσων ενημέρωσης της Ανατολικής Αττικής δεν πέρασε απαρατήρητη. Αντίθετα, προκάλεσε ένα μπαράζ θετικών αντιδράσεων από αιρετούς, δημάρχους, αντιδημάρχους και πολιτικά πρόσωπα κάθε απόχρωσης, που — άλλοι με ενθουσιασμό, άλλοι με νόημα και άλλοι με ανακούφιση — καλωσόρισαν την ένωση.
Άλλοι τη χειροκρότησαν. Άλλοι απλώς… δίπλωσαν τη σημαία του “ανταγωνισμού”. Όλοι όμως αναγνώρισαν ότι, επιτέλους, κάτι αλλάζει.
Σπύρος Παππάς – εκπαιδευτικός
Η γνώση είναι πηγή δύναμης, και η συνεργασία την πολλαπλασιάζει.
Η εμφάνιση μιας νέας φωνής στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της περιοχής, που προσφέρει αξιόπιστη, αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση με σεβασμό προς τον αναγνώστη, είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και ιδιαιτέρως καλοδεχούμενη.
Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα!



































