spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Θύελλα διασταύρωσης Ραφήνας

 

 

 

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τσέκαρε η Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα μας νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τον Α.Ο. Άνοιξης, το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12), σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη Γ’ φάση του θεσμού και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Οι «λιγνιτωρύχοι» μετά από συνεννόηση του Νίκου Μεσολόγγη με τον Ανδρέα Ντερτινή αγωνίστηκαν με ορισμένους νέους ποδοσφαιριστές, προερχόμενους κυρίως από τη Β’ ομάδα, όπως ο Μπαλής (γεννηθείς το 2005) που αγωνίστηκε ως βασικός δεξιός μπακ και είχε πολύ καλή απόδοση, ο Κούτσικος (γεννηθείς το 2006), ο Παπαδημητρίου και ο Κουλαξιζέλης (γεννημένοι το 2005).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας πήρε κεφάλι το σκορ στο 19’, έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάφλα, ωστόσο ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα σε 1-1 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τον Βουγιουλκίδη στο 27’. Παρόλα αυτά, η Θύελλα πήρε και πάλι το προβάδισμα λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44’ με τον Ντάφλα, ο οποίος σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα για το 1-2.

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κωτσάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουλά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52’ για το 1-3. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Άνοιξης ήταν να μειώσει για το τελικό 2-3 με ένα αρκετά μακρινό σουτ του Βουγιουλκίδη, ενώ στο 75’ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Γιαννακόπουλου που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 15:00), με αντίπαλο την Ερμιονίδα, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 14η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς σφύριξε ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Χ. Γκούβα (Ανατολικής Αττικής) και Β. Τζαφόλια (Ανατολικής Αττικής).

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ (Παναγιώτης Γιαννενάκης) : Μουλάς, Μελαδάκης, Βουγιουκλίδης, Καλημέρης, Χρονακόπουλος, Σιατραβάνης, Γκίνης, Κάμπας, Δογάνης, Οσμενάι, Μπουγιούκας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κορασίδης, Μπαλής, Φλώρος, Φύτρος, Τσούκας, Μακροδημήτρης (78’ Κουλαξιζέλης), Σαμάρκος (75’ Κούτσικος), Αγγέλης, Ντολλάνι (83’ Παπαδημητρίου), Ντάφλας (46’ Σουλτανίδης), Κωτσάκης.

Κωνσαντίνος Τούμπανος-

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR