spot_img
24.6 C
Rafina
Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026
spot_img

Σταρόβας: Οι αποκαλύψεις του για το πρόβλημα υγείας του – rpn

 

 

 

ΟΔημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και κάνει λόγο για «τρομακτική» εμπειρία.

Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει ότι έχει χάσει σχεδόν 40 κιλά και αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν σημειώνει ότι πρόκειται για μία «από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου».

«Κοντεύω τα -40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε.

Μία από τις πρώτες σκέψεις μου ήταν πώς θα με έχει επηρεάσει στην κιθάρα. Έκανα πρόβες την κιθάρα. Θυμόμουν νοερά τα πάντα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα, έτσι ήλπιζα τουλάχιστον. Θα σας τα πω όλα εν καιρώ».

«Όταν βγήκα από το Τζάνειο νοσοκομείο πήγα σε κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα από τον Δημήτρη τον φίλο μου, να μου φέρει μία από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό.

Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς, σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά» αναφέρει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Όλοι στο κλειστό για τον μεγάλο αγώνα ανόδου του Αργοναύτη

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 20:30, το κλειστό της...

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Εκλογές προς την Άνοιξη του 2027 – Στο τέλος της ημέρας λογοδοτείς στους πολίτες»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε πως οι εκλογές...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 7 έως και 13 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Λεωφόρος Συγγρού: Σύλληψη οδηγού ηλεκτρικού πατινιού για επικίνδυνη οδήγηση

Στη σύλληψη ενός οδηγού - χειριστή ηλεκτρικού πατινιού για...

Ραφήνα: Έκθεση ζωγραφικής του Ελευθέριου Ζερβού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου θα φιλοξενηθεί...

ΝΕΑ

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 7 έως και 13 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Λεωφόρος Συγγρού: Σύλληψη οδηγού ηλεκτρικού πατινιού για επικίνδυνη οδήγηση

Στη σύλληψη ενός οδηγού - χειριστή ηλεκτρικού πατινιού για...

Ραφήνα: Έκθεση ζωγραφικής του Ελευθέριου Ζερβού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου θα φιλοξενηθεί...

Δήμος Παλλήνης: Γιορτή της Μητέρας με πράξεις αγάπης στο χαριστικό μπαζάρ

Ο Δήμος Παλλήνης, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, διοργανώνει...

Παλλήνη: Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου...

RPN.GR