spot_img
10.8 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

Στέφανος Κορκολής: Η εξομολόγηση για την υγεία του – rpn

 

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α Τετ” στην κυπριακή τηλεόραση βρέθηκε ο Στέφανος Κορκολής σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Τάσο Τρύφωνος.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτειας της υγείας του εξηγώντας πως συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα» εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

«Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και εγώ ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό. Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα» σημείωσε ο ίδιος, θέλοντας να τονίσει τη σημασία του να πηγαίνει κανείς έγκαιρα στον γιατρό.

«Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Οτιδήποτε ήταν τοξικό γύρω μου, οτιδήποτε, το πέταξα. Το τσιγάρο, ας πούμε, που ήταν και η αιτία της αρρώστιας μου. 100%. Άνθρωποι, καταστάσεις, δουλειά. Δηλαδή οτιδήποτε ένιωθα ότι μου δημιουργεί άγχος, στρες και όλα αυτά… γεια σας! Για πάντα» πρόσθεσε.

Δείτε την εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή για τον καρκίνο στο 53′

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR