Στη “Γαλιλαία” τα έσοδα απο την Ημέρα Ευχαριστιών (28-11-2019) με δείπνο από το Ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ.

311

Το Ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α., φέρνει στην Ελλάδα την αμερικανική παράδοση του «Δείπνου των Ευχαριστιών», για να εορταστεί η ημέρα αυτή, σύμφωνα με τις Αμερικανικές παραδόσεις και να απονεμηθούν ευχαριστίες προς τον Ύψιστο Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε καθένας στο τέλος της σοδειάς ή εργασίας και καλεί τους Αμερικανούς που διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης αλλά και όλους τους Έλληνες φίλους μας να παρευρεθούν.

Το δείπνο Ημέρας Ευχαριστιών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον πολυχώρο Kwaba στο Μαρκόπουλο (στο τέρμα της Αττικής Οδού, ώρα έναρξης 8:30μμ).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η συλλογή χρημάτων υπέρ του θεάρεστου έργου της Μητρόπολης Μεσογαίας και συγκεκριμένα της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία».

Για λεπτομέρειες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος : 210–6123444. (ενδυμασία ελεύθερη – δεν απαιτείται προηγουμένως να υπάρχει πρόσκληση η οποία θα διατίθεται στην είσοδο, καλό είναι όμως να μας ενημερώσετε έγκαιρα για να υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων στα τραπέζια)