Στη Ραφήνα για την ανακύκλωση ο Γιώργος Πατούλης! (φωτογραφίες)

719

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ :Μπράβο…

Μπράβο στους μαθητές, μπράβο στους δασκάλους, μπράβο στο Δήμο, μπράβο στη Ραφήνα! Με αυτά τα επαινετικά λόγια, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος ΠΑΤΟΥΛΗΣ, απευθυνόμενος στους μαθητές του 1ου Δημοτικού , ξεκίνησε τη σύντομη σχετικά ομιλία του σχετικά με τα οφέλη των αναδασώσεων και της ανακύκλωσης.

Σήμερα το πρωί , ο Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας, περιβάλλοντος Βασίλη Κόκκαλη και Πρόεδρο του Ειδιακού Διαβαθμισμένου Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ-Φορέας Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων Αττικής) , και στελέχη της περιφέρειας, έφτασε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ραφήνας-Πικερμίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κατσουλάκης και Α. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “Φ. Καβουνίδης” Μάκης Βουδούρης, ο Γραμματέας του Δήμου Ανδρέας Γκουγκουλής μαζί με πολλούς εκπαιδευτικούς και μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, απευθυνόμενος στους μαθητές , αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου τής αναδάσωσης, ένα “έργο” στο οποίο πολλές φορές οι μαθητές της Ραφήνας , συμμετείχαν ενεργά.

Η Περιφέρεια Αττικής μάλιστα , έρχεται αρωγός στη προσπάθεια αυτή των μαθητών για την αναδάσωση, προσφέροντας το ανάλογο λίπασμα

Σήμερα στη Ραφήνα , ένα φορτηγό ξεφόρτωσε φυσικό λίπασμα “Για να μεγαλώσουν τα δεντράκια που φυτέψατε πιο γρήγορα και να μας προσφέρουν το πολύτιμο οξυγόνο τους” ανέφερε ο Γ. Πατούλης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με τη Περιφέρεια για θέματα ανακύκλωσης και στους νέους χρωματιστούς κάδους που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Ραφήνα και θα χρησιμοποιηθούν για την ανακύκλωση χαρτιού, γυαλιού και αλουμινίου.

Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Πατούλης κάλεσε και όλους τους δημότες να συμμετάσχουν σε αυτή τη προσπάθεια.

“Η ανακύκλωση πρέπει να ξεκινήσει από το σπίτι μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης, ενώ ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ευχαρίστησε τόσο την Περιφέρεια και τον Γ. Πατούλη ενώ επισήμανε πως ο Δήμος μας αποτελεί παράδειγμα σε αυτούς τους τομείς! 

Δ. Αντωνάκος

Ακολουθούν εικόνες απο τη σημερινή επίσκεψη του περιφερειάρχη στη Ραφήνα