Στιγμές από την χρονιά που πέρασε στο Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας!(βίντεο)

327
Το 2020 ήταν μια χρονιά σταθμός στην ελληνική και την παγκόσμια κοινότητα.
Ξεκίνησε με τις πιο ευοίωνες προοπτικές, μας δοκίμασε μέσα στη δίνη της πανδημίας, μας έδωσε ανάσα και ελπίδα για γρήγορη αποκατάσταση της καθημερινότητάς μας.
Το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας τη χρονιά που πέρασε συνέχισε τη δυναμική πορεία του και την προσφορά του στον πολιτισμό, μεγάλωσε και ενίσχυσε την οικογένειά του!
Ακόμη και τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού επέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, συνέχισε την επικοινωνία με τα μέλη του, οργάνωσε και συμμετείχε σε διαδικτυακές δράσεις και με υπευθυνότητα ήταν από τα πρώτα Παραρτήματα που επαναλειτούργησε κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, δίνοντας για λίγο πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μελών του!
Η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων του Λ.Ε.Ρ. δημιούργησε ένα βίντεο, που θα μας ανασύρει όλες τις στιγμές που μας ένωσαν, μας συγκίνησαν, μας δώρισαν αλησμόνητες εμπειρίες.
Ας μας δώσουν τώρα δύναμη, αισιοδοξία και την πεποίθηση πως οι επόμενοι μήνες θα μας οδηγήσουν σε ένα νέο αντάμωμα, που ισχυρότεροι, με πάθος και σθένος θα συνεχίσουμε σφιχτά δεμένοι την πολιτιστική μας περιπλάνηση!

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ