Στην Ελλάδα η εγγονή του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ(φωτο)

337

Η Αριάνα Ροκφέλερ είναι διάσημη ιππέας και σχεδιάστρια μόδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ιππικοί αγώνες υπερπήδησης εμποδίων Grand Prix 2019 στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά. Στους αγώνες συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές με τιμητικές διακρίσεις στον ενεργητικό τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Αριάνα Ροκφέλερ, η οποία τίμησε τους αγώνες βραβεύοντας τους νικητές μαζί με την Grace Antoniou, αλλά και του Ισίδωρου Κούβελου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι διάσημη ιππέας, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις. «Μεγάλωσα γύρω από άλογα. Η μητέρα μου είχε πολλά. Από παιδί πηδούσα εμπόδια με το άλογο. Σταμάτησα όταν σπούδαζα, αλλά το πάθος συνεχίζεται» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της. Ξεκίνησε την ιππασία σε ηλικία 3 ετών και καθημερινά προπονείται, όπως οι πρωταθλητές.

91102612.jpg
91102654.jpg

Η Αριάνα Ροκφέλερ έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Κολούμπια Πολιτικές Επιστήμες, αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Το 2011 ξεκίνησε την δική της σειρά ρούχων. Σχεδιάζει δύο κολεξιόν το χρόνο, ρούχα σικ και άνετα, που ταιριάζουν στην εικόνα της. Τα ρούχα της πωλούνται online, ή σε ειδικές βραδιές που διοργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η γενναιοδωρία είναι παράδοση στην οικογένεια, η οποία χρηματοδοτεί και δημόσια έργα, όπως η ανακαίνιση του παλατιού των Βερσαλιών στη Γαλλία. Η Αριάνα έμαθε από μικρή να κρατάει ένα ποσό από το χαρτζιλίκι της για έργα φιλανθρωπίας. Είναι μέλος του οικογενειακού Ιδρύματος Ροκφέλερ και η ίδια είναι υπερήφανη που φέρει το όνομα. «Η οικογένειά μας μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου να σεβόμαστε τους άλλους, αν και μας έμαθαν να είμαστε επίσης ο εαυτός μας», τονίζει η ίδια.

Τα τελευταία χρόνια, η 36χρονη καλλονή είναι παντρεμένη με τον Matthew Bucklin, τον οποίο γνωρίζει από τα 19 της και είναι επικεφαλής της βιομηχανίας φαρμάκων Quit Company LLC. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένει οκτώ χρόνια ώσπου να αποφασίσει να τον παντρευτεί. Ο σύζυγός της επιθυμεί να κάνουν παιδιά, αλλά εκείνη είναι πολύ απασχολημένη με την ιππασία.