Στον Εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό και ο ειδικός φρουρός(φωτο)

617

Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

Επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο παραπάνω συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένστολος που είναι γείτονας με τα δύο ανήλικα αδέρφια που έχουν συλληφθεί ως φυσικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού, ήταν αυτός που τους βοήθησε να κρυφτούν, ενώ φέρεται να τους έδινα και πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των συναδέλφων του. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός είναι υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Τα δύο νεαρά αδέρφια από το Περιστέρι και ο αστυνομικός είναι γείτονες και οικογενειακοί φίλοι. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είπε πως η μητέρα των δύο νεαρών ήταν αυτή που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να βοηθήσει τα παιδιά της.

Παράλληλα, ο 53χρονος σταθμάρχης πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει τους δράστες. Ο 53χρονος είδε και αναγνώρισε τους δύο ανήλικους ως τους δράστες της άγριας επίθεσης εναντίον του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ