spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συγκινεί ο πατέρας που χάρισε ζωή στην κόρη του με δωρεά ήπατος – «Θαύμα των Χριστουγέννων» – rpn

 

 

 

Με μια πράξη αφοσίωσης και αγάπης, ένας Έλληνας πατέρας, ο Γιάννης Παντελίδης, δώρισε τμήμα από το ήπαρ του στη μόλις 11 μηνών κόρη του, Μελίνα, χαρίζοντάς της τη δυνατότητα για μια νέα ζωή. Η συγκινητική αυτή επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο, σηματοδοτώντας ένα πραγματικό «θαύμα των Χριστουγέννων».

Η μικρή Μελίνα έπασχε από κύρωση του ήπατος και η ανάγκη για άμεση μεταμόσχευση ήταν επιτακτική. Μετά από πολυάριθμες εξετάσεις, οι γονείς της πήραν τη δύσκολη απόφαση να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Στο Τορίνο, όπου παρέμειναν για περίπου τέσσερις μήνες, το παιδί υποβλήθηκε στη σωτήρια επέμβαση.

Η μεταμόσχευση, η οποία έγινε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, στέφθηκε με επιτυχία. Ο Γιάννης Παντελίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του Mega, δήλωσε: «Νομίζω είναι ένα θαύμα να μπορείς να σώσεις το παιδί σου. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε».

Η μικρή συνεχίζει τη νοσηλεία της, με την κατάσταση της υγείας της να εξελίσσεται θετικά. Σύμφωνα με τον πατέρα της, αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα σε μια εβδομάδα. Η ιστορία της Μελίνας και της γενναίας πράξης του πατέρα της έχει αγγίξει τις καρδιές όλων, με τον ιταλικό Τύπο να την αποκαλεί «ένα θαύμα των Χριστουγέννων».

Αυτή την εβδομάδα

Γιορτές, εποχές και οι μικρές μας Ιθάκες

Υπάρχουν γιορτές που κουβαλούν άρωμα παλιού χρόνου. Και υπάρχουν...

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει ξεχάσει μέχρι και σήμερα ότι οι γονείς του έλειπαν από την βράβευσή του στα Όσκαρ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο όταν ανέλαβε...

Έξαρση γρίπης και ιώσεων στην Ελλάδα – «Καμπανάκι» ΕΟΔΥ για τις γιορτές

Ο υποκλάδος K του ιού της γρίπης A (H3N2)...

Κρήτη: Μαρτύριο για 15χρονη – 28χρονος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα της διωκτικές...

Από την Νταϊάνα στον πρίγκιπα Τζορτζ: Η αστεγία στην επικοινωνιακή πολιτική του Παλατιού – «Προσφορά ή πλυντήριο;»

Η προβεβλημένη φιλανθρωπία της βρετανικής μοναρχίας δεν είναι ποτέ...

ΝΕΑ

Γιορτές, εποχές και οι μικρές μας Ιθάκες

Υπάρχουν γιορτές που κουβαλούν άρωμα παλιού χρόνου. Και υπάρχουν...

Κρήτη: Μαρτύριο για 15χρονη – 28χρονος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα της διωκτικές...

Το μέλλον των πόλεων περιλαμβάνει ρομπότ-ταξί – Οδική ουτοπία ή κόλαση;

Έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκε στους δρόμους...

Και ο Πάπας έχει αϋπνίες – Τι κάνει ο Ποντίφικας όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στην Ιταλία –και όχι μόνο–...

RPN.GR