Συγκινητικό το τελευταίο αντίο του Σ. Τσογκανή στον Νίκο Γραμματικόπουλο με παρόντα και τον Ιαβέρη (video)!

443

Φιλμογραφία, βραβεύσεις, ντοκουμέντα, αρχαιολογικά – ιστορικά ντοκιμαντέρ, αθλητικά ντοκιμαντέρ, πορτραίτα καλλιτεχνών, πειραματικές ταινίες, διαφημιστικά σποτ και ένα σημαντικό φωτογραφικό αρχείο θα κρατούν πάντα ζωντανό στη μνήμη μας, ένα σημαντικό συμπολίτη μας που έφυγε χάνοντας τη μάχη με το θάνατο.

Για τον Νίκο Γραμματικόπουλο που δεν γνώρισαν οι πιο νέοι και αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό επικήδειο λόγο στο ναό της Παναγίτσας ο Σταύρος Τσογκανής,ήρθε στη Ραφήνα να του πει το τελευταίο αντίο και ο γνωστός οδηγός αγώνων Αναστάσιος Μαρκουίζος (Ιαβέρης).

Να σας θυμίσουμε ότι ο αείμνηστος Νίκος Γραμματικόπουλος, σε δύδκολες εποχές τότε που δεν υπήρχε η τεχνολογία που επέτρεπε τις εύκολες “καταγραφές” ήταν αυτός που αποτύπωνε τις εντυπωσιακές προσπάθειες των οδηγών στο Ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Όπως ανέφερε στον επικήδειο λόγο ο Σταύρος Τσογκανής, κορυφαίο και βραβευμένο αφιέρωμα του Νίκου Γραμματικόπουλου στο Ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ήταν «η Ακρόπολη σε Τροχούς», που συνδύαζε με την παρουσίαση των αγώνων και την προβολή της Ελλάδας.

Και καθώς αναφερθήκαμε στον Ιαβέρη , ας δούμε κάτι σχετικό απο τη δουλειά του Νίκου Γραμματικόπουλου .

“ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ” Ο Νίκος Γραμματικόπουλος μιλάει για τη δουλειά του και τον Ιαβέρη