Σύλλογος “Αγία Μαγδαληνή” Ενημέρωση για θέματα ενεργειακής αυτογνωσίας!

372

Τι είναι η ενεργειακή αυτογνωσία , πως εφαρμόζεται;

Για το παραπάνω ερώτημα αλλά και για πολλά άλλα ερωτήματα , δόθηκαν απαντήσεις σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη που πραγματοποιήθηκε απο τον Σύλλογο της Αγίας Μαγδαληνής και είχε θέμα την Ενεργειακή Αυτογνωσία – Κοσμοενεργειακή Θεραπεία.

Ομιλήτρια ήταν η Μαριάνθη Μεταλληνού*

Η κοσμοενεργειακή θεραπεία, όπως ακούσαμε είναι μια απλή, ευχάριστη αφάρμακη και εντελώς ανώδυνη μέθοδος θεραπείας , η οποία ασχολείται μόνο με το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου και μπορεί να βοηθήσει στα παρακάτω :

1. Εναρμονίζει τη σωματική, ψυχοσυναισθηματική και νοητική  λειτουργία, δημιουργώντας την αίσθηση  της ευεξίας και την εσωτερικής  γαλήνης 
2. Καθαρίζει το ενεργειακό μας σώμα (αύρα) από βλαβερές επιρροές (αρνητικά συναισθήματα, κακές σκέψεις κλπ.) και μπλοκαρίσματα, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη προστασία στον οργανισμό από εξωτερικές επιδράσεις 
3. Αποκαθιστά την καλή λειτουργία των ενεργειακών κέντρων (chakras), λύνοντας τα μπλοκαρίσματα και εναρμονίζοντας την ενεργειακή ροή σ’ ολόκληρο τον οργανισμό 
4. Απελευθερώνει το φυσικό μας σώμα από δυσάρεστα συμπτώματα (όλων των συστημάτων), βελτιώνει την εξέλιξη της υφιστάμενης διαταραχής και την ποιότητα της ζωής (ανάλογα πάντα με την περίπτωση και το στάδιο) 
5. Βοηθά στην απομάκρυνση των φοβιών, του άγχους, της αϋπνίας, της κατάθλιψης, της μελαγχολίας, των κρίσεων πανικού και αποκαθιστά την ισορροπία της ψυχοσυναισθηματικής μας λειτουργίας 
6. Αυξάνονται το ενεργειακό πεδίο και ενεργειακό δυναμικό, με αποτέλεσμα την αύξηση της δημιουργικότητας και μεγαλύτερες επιτυχίες στους στόχους μας, σε όλους τους τομείς (εργασία, οικογένεια, οικονομικά, συντροφικότητα κλπ) 
7. Βοηθά να κλείσουν ενεργειακές συνδέσεις σχέσεων που έχουν τελειώσει (πχ μετά από θάνατο, χωρισμό κλπ) 
8. Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και στην ανάδυση ιδιαίτερων ικανοτήτων – ταλέντων 
9. Καθαρίζει ενεργειακά κτίρια και χώρους από παλαιότερες παραμένουσες ενέργειες, προστατεύοντας έτσι από αρνητικές επιρροές και δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον 
10. Εναρμονίζει τις σχέσεις μας με τους άλλους, προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές και βοηθά στην έλξη θετικών ενεργειών από το περιβάλλον 
11. Η μέθοδος δρα κβαντικά και έχει την ιδιότητα να καθαρίζει και να εξισορροπεί συνεχώς το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από το οποίο περιβάλλεται ο άνθρωπος, με φυσική συνέπεια να είναι ένας συνεχής «προστάτης» τόσο του αιθερικού, όσο και του φυσικού σώματος. 

Την ενημέρωση παρακολούθησαν πολλοί συνδημότες μας!

Ακολουθεί το “βιογραφικό” της ομιλήτριας.

*H Μαριάνθη  Μεταλληνού είναι Ιατρός Ομοιοπαθητικής – Ψυχοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Σεμιναρίων, Εκπαιδεύτρια στην Απεξάρτηση, Ιατρός Α.Π.Θ. με την ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής. Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και της Liga Medicorun Homeopatica Internationalis.

Έχει Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑ.ΤΕ.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων, Α.Π.Θ.

Εκπαιδεύτηκε επίσης στην Παρεμβαίνουσα Μη Κατευθυντική Εμψύχωση και Ψυχοθεραπεία από τον ιδρυτή της Michel  Lobrot,  στην Ψυχοπνευματική Συμβουλευτική (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και στην Κλινική Υπνοθεραπεία – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία.

Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Β΄/θμια Εκπ/ση ως Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας και ως Στέλεχος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολ. Θεσ/νίκης και ως εκπαιδεύτρια των Σχολών Γονέων του Υπουργείου Παιδείας.

Από το 2011 εκπαιδεύτηκε στις Ενεργειακές Θεραπείες  Cosmic Energy Healing και Body Mirror, τις οποίες συνδυάζει ολιστικά με την αυτογνωσία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της Συνεξάρτησης και της Ενεργειακής Αυτογνωσίας, μέσα από διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια, κλινική Ύπνωση και ομαδικές Ενεργειακές θεραπευτικές συνεδρίες.