spot_img
34.6 C
Rafina
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
spot_img

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινού με τον Διευθυντή Αστυνομίας Β. Ανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο

 

 

Σε συνέχεια των ενεργειών του για την άμεση αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του στην Παλλήνη με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Στη σύσκεψη ο κ. Αυγερινός έθεσε εξαρχής το θέμα της αναγκαιότητας δραστικής  μείωσης της παραβατικότητας και ιδιαιτέρως επισήμανε στον κ. Ταξίαρχο την τεράστια ανάγκη ουσιαστικής ενδυνάμωσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Ανατολικής Αττικής με αστυνομικό προσωπικό, καθώς και της προμήθειάς τους με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

 

 

Τόνισε δε, ότι οι πολίτες παραπονιούνται καθημερινά για έλλειψη ασφάλειας ιδιαιτέρως με περιπτώσεις ληστειών σε οικίες, ηχορύπανσης από καταστήματα και οχήματα αλλά και πολύ έντονης παραβατικότητας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με κατεπείγον ζητούμενο από την πλευρά των τοπικών κοινωνιών να πολλαπλασιαστεί η παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους και στις πλατείες, έτσι ώστε να εμπεδωθεί και πάλι το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Περαιτέρω, σημείωσε ότι με βάση την επίσημη απογραφή πληθυσμού, η Ανατολική Αττική δεν έχει την ανάλογη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ το πρόβλημα επιδεινώνεται το καλοκαίρι που ο μόνιμος πληθυσμός των 650 χιλ. μόνιμων κατοίκων σχεδόν διπλασιάζεται!

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε ωστόσο, να συγχαρεί τον Ταξίαρχο για τη μεγάλη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ. στα μέτρα ασφαλείας των πολιτών από τις πυρκαγιές και για την αποτελεσματική προσπάθεια των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλαν αποφασιστικά στο να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες παρά το τεράστιο πύρινο μέτωπο σε όλη τη νότια Πεντέλη στην πρόσφατη πυρκαγιά του Ιουλίου.

Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη συνέχισης και επέκτασης της στενής συνεργασίας μεταξύ τους, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή   διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής του πολίτη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Στρατηγική συνεργασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με το Neapolis University Pafos

Μια νέα σελίδα εξωστρέφειας και ουσιαστικής σύνδεσης της Τοπικής...

Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα σε όλη την Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ...

Νέα Σμύρνη: Είχε συλληφθεί το 2016 για τον βιασμό της συζύγου του ο 48χρονος δράστης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν του...

Ξεκίνησε η Aegean Regatta 2026 – Ζωντανά από τη Χίο η εκκίνηση μέσω του RPN (βίντεο)

Ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα οι 25οι Διεθνείς Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες...

ΝΕΑ

Στρατηγική συνεργασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με το Neapolis University Pafos

Μια νέα σελίδα εξωστρέφειας και ουσιαστικής σύνδεσης της Τοπικής...

Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα σε όλη την Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ...

Ξεκίνησε η Aegean Regatta 2026 – Ζωντανά από τη Χίο η εκκίνηση μέσω του RPN (βίντεο)

Ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα οι 25οι Διεθνείς Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες...

Ραφήνα: Μουσική βραδιά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Θεοτόκου στα Περιβολάκια

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργάνωσε το Σάββατο 22 Αυγούστου...

Ραφήνα: Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αναλήψεως...

Κέρκυρα: Οδηγός πάτησε σκύλο και τον εγκατέλειψε – Συνελήφθη από την Αστυνομία

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο θανάσιμος...

RPN.GR