Συνάντηση Προέδρου Κοινότητας Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλου με αντιδημάρχους Ραφήνας:Τι συζήτησαν

1911

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας ευρεία σύσκεψη μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλου με τους Αντιδημάρχους του δήμου Σάββα Αραπκιλή και Δημήτρη Κατσουλάκη.

Ετέθησαν όλα τα προβλήματα της Κοινότητας Πικερμίου με προτεραιότητα τον καθαρισμό των χόρτων για την αντιπυρική περίοδο.

Ο κ.Αραπκιλής διαβεβαίωσε τον κ.Αδαμόπουλο ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε καθαρισμό των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων του Πικερμίου άμεσα.

Τονίσθηκε ότι ο καθαρισμός των πεζοδρομίων είναι ευθύνη του δημότη.

Ενημερωθήκαμε ότι στάλθηκαν επιστολές στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων τα οποία και θα πρέπει να καθαρισθούν προκειμένου να μην πληρώσουν πρόστιμο.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα της καθημερινότητας.Συμφωνήθηκε να τηρείται ”Ημερολόγιο Προβλημάτων του Δημότη”.

Στην συζήτηση παρευρέθησαν επίσης  οι τοπικοί σύμβουλοι Πικερμίου Κώστας Κυριαζής,Κωνσταντίνα Λουλάκη και ο Άγγελος Χοβαρδάς.

Πληροφορούμε τους δημότες Πικερμίου ότι για άμεση εξυπηρέτησή τους μπορούν να απευθύνονται στο ”Γραφείο Προέδρου για αιτήματα δημότη” στο τηλέφωνο 6970057000.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κάθε πρωί στις 09.00 ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πικερμίου συσκέπτεται με τους άμεσους συνεργάτες του.Σκοπός τους είναι η άμεση λύση στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.