spot_img
12.7 C
Rafina
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
spot_img

Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης με προπονητές και αθλητές του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα – RPN

Συνάντηση του Δημάρχου Παλληνης, Χρήστου Αηδόνη, με τους διακριθέντες αθλητές και προπονητές του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ για τις επιδόσεις τους στην Ορεινή Ποδηλασία.
➡️Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2025, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αηδόνης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ.), προπονητές και αθλητές, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τις πρόσφατες διακρίσεις τους στην Ορεινή Ποδηλασία.
➡️Ο κ. Αηδόνης εξήρε την προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών και των μελών του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη του Δήμου στον αθλητισμό και στην ανάπτυξη των νέων, μέσα από το αθλητικό πνεύμα. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βράβευση του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025, όπου ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ τιμήθηκε ως η καλύτερη ομάδα στην Ορεινή Ποδηλασία. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητών, του προπονητικού επιτελείου και των ανθρώπων που στηρίζουν το σύλλογο.
➡️Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Παλλήνης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, συγχαίρω θερμά τους αθλητές της ομάδας ποδηλασίας του Δήμου μας για τις σημαντικές τους διακρίσεις και τη βράβευσή τους από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η διάκριση αυτή δεν τιμά μόνο τους ίδιους, αλλά και ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία, αναδεικνύοντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της επιμονής και της συλλογικότητας. Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό, στηρίζοντας ενεργά τους αθλητές και τα σωματεία μας. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, εστιάσαμε στην αναβάθμιση των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των αθλητών. Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πολύ σημαντικό έργο, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Γήπεδο ποδοσφαίρου Παλλήνης, ενώ ήδη προγραμματίζεται και αλλαγή του χλοοτάπητα και στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Γέρακα. Αντικαταστήσαμε σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους λαμπτήρες παλαιού φωτισμού με λάμπες νέας τεχνολογίας, ανακατασκευάσαμε δύο σκάματα στο Σταδίου Παλλήνης Γ. Δέδες, ολοκληρώσαμε τη σύνδεση του κολυμβητηρίου Γέρακα με φυσικό αέριο και αποκαταστήσαμε σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί το μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, ανανεώσαμε τις άδειες σε 7 αθλητικές εγκαταστάσεις… Αυτές είναι μερικές από τις παρεμβάσεις μας στους αθλητικούς χώρους και συνεχίζουμε… Είμαστε δίπλα σας και σας ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».
➡️Στη συνάντηση με τους αθλητές παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θάνος Οικονόμου.

Αυτή την εβδομάδα

Ανοίγει σήμερα ξανά το ιστορικό Hilton: Το νέο Conrad Athens The Ilisian αλλάζει τον χάρτη της φιλοξενίας

  Ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας επιστρέφει...

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

ΝΕΑ

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

RPN.GR