spot_img
31.9 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

Συνάντηση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το Κέντρο Υγείας Ραφήνας

 

 

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού είχε διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τους βουλευτές Δώρα Αυγέρη, Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη με βασικό θέμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας.

Ο κ. Μπουρνούς αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές ανέλυσε διεξοδικά τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση στήριξης της πρωτοβάθμιας δομής Υγείας (ΚΥ Ραφήνας), με χαρακτηριστικότερη παρέμβαση την κοινή επιστολή – κραυγή αγωνίας με τον κ. Πέτρο Φίλιππου (Δημάρχου Σαρωνικού) προς το Υπ. Υγείας και την πρώτη ΥΠΕ, για την υποστελέχωση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πάγια και σταθερή θέση του Δήμου για την κατασκευή νοσοκομείου στην Αν. Αττική στο συγκεκριμένο χώρο, ανεξαρτήτως πηγής χρηματοδότησης.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα επίσκεψη στο ΚΥ Ραφήνας μετέφεραν στον κ. Μπουρνού την αμέριστη συμπαράσταση στην πρωτοβουλία με τον κ. Φιλίππου, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση, για την ενίσχυση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων ενώ αναφέρθηκαν και στην αναγκαιότητα κατασκευής νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε και το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο καθώς επίσης και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την πλήρη αποκατάσταση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας αλλά και την ανάπλαση ολόκληρης της πυρόπληκτης περιοχής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

 

 

                                   

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Διακοπή υδροδότησης στη Διώνη την Παρασκευή 17 Ιουλίου λόγω επέκτασης του δικτύου

Το Τμήμα Δικτύων Κοινής Ωφελείας και Οδοποιίας του Δήμου...

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινικές διώξεις σε τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Ποιες υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην έρευνα για την υπόθεση του...

ΝΕΑ

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

RPN.GR