Συνεχίζει ο Καραμανλής – Μετά την ομιλία στο Βελλίδειο, περιοδεία στη Θεσσαλονίκη

208
Pre-election campaign speech of the president of the New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, in Thessaloniki, Greece, on May 24, 2019. Greeks will vote on Sunday, May 26, for the Regional Government, Municipality and European Parliament elections. / Προεκλογική ομιλία του Προέδου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαΐου, 2019. Οι πολίτες της χώρας ψηφίζουν την Κυριακή 26 Μαίου για τις Νομαρχιακές εκλογές, Δημαρχιακές εκλογές και Ευρωεκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε μια ιστορική ομιλία μετά από δέκα χρόνια, μιλώντας στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη όπου έκανε κάλεσμα για «γαλάζια» συστράτευση και στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως ήταν φυσικό, όλος ο σημερινός Τύπος ασχολείται με το περιεχόμενο της ομιλίας, αλλά και την εντυπωσιακή συμμετοχή και ενθουσιασμό στο Βελλίδειο. Μαζί του και η Νατάσσα Καραμανλή, η οποία όχι μόνο έκανε εντύπωση με το νέο της λουκ, αλλά και χαιρέτησε εγκάρδια παλιούς φίλους και συνεργάτες.

Σήμερα Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τους Αμπελόκηπους, τον Εύοσμο και το Κορδελιό και το απόγευμα την Καλαμαριά.

Το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά και τον Σταυρό, το απόγευμα την Πρώτη Σερρών. Το Σάββατο θα βρίσκεται στην Ροδόπη, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του.