Συνεδρίαση δια περιφοράς της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

303

 

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε  διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 14 Απριλίου 2020 και ώρα 11:00 έως 11:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας ενώ θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών μειοδότη του υπ’ αριθμ. 85529 ηλεκτρονικού διαγωνισμού, που αφορά την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το Δήμο, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής «Φίλιππος Καβουνίδης», την Α/θμια και την Β/θμια Σχολική Επιτροπή και κατακύρωση οριστικού αναδόχου.
  2. Λήψη απόφασης περί κατακύρωσης του αποτελέσματος ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της μελέτης με τίτλο: «ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ-ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» και ανάθεση αυτής στην Ένωση Οικονομικών Φορέων: «ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΥΔΡΟΔΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ – ECOS ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΑΕ».
  3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.).
  4. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης για την υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού «Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της πράξης Παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιριακού αποθέματος στο λόφο του Οχυρού». (ΕΣΠΑ ΥΠΟΕΡΓΟ 2)
  5. Λήψη απόφασης περί «Έκθεση κατάστασης εσόδων-εξόδων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Α’ τριμήνου 2020.
  6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς από την εταιρεία ΣΙΔΕΝΟΡ.

            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Ραφήνας, του Πικερμίου-και όχι μόνο-

 

(φωτο αρχείου)