Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου (θέματα)

191

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, καλεί τα μέλη της σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπήςτην Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 και από ώρα 10 π.μ. έως 11 π.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής χρηματοδότησης και 17ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  2. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Πρακτικού 1 για την ανάθεση του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».
  4. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς υγειονομικού υλικού (αντισηπτικών gel) από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στο πλαίσιο αντιμετώπισης διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid- 19 για χρήση από τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου.
  5. Λήψη απόφασης περί σύνδεσης και υδροδότησης ατελώς, νέων παροχών επί της Λ. Μαραθώνος, στο πλαίσιο του εκτελούμενου έργου «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου ποτίσματος σε νησίδες και πρανή οδών αρμοδιότητας Π.Ε.Α.Α.».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα