Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές Αττικής.

277

ξιχνιάσθηκαν (26) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών οικιών, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις (150.000) ευρώ

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 28-11-2019 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 23χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι ανωτέρω, παραβιάζοντας είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν (26) περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις (150.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.