Συνέντευξη στο rpn.gr : Ο Γ.Βουδούρης μιλά από το Κέντρο Υγείας για τα κρούσματα της Ραφήνας(φωτο-βίντεο)

1245

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος της Δημόσιας Υγείας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Εκεί ενημερώθηκε από την Συντονίστρια του Κ.Υ Ραφήνας Ζαρζάλη Αναστασία επί όλων των θεμάτων και υπήρξε αλληλοενημέρωση για τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τον κορονοϊό. Να υπενθυμίσουμε ότι το Κέντρο Υγείας, το κόσμημα της περιοχής μας, λειτουργεί ταυτόχρονα και ως Κέντρο Αναφοράς για τον covid.

Αμέσως μετά μας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μας ενημέρωσε για την θωράκιση της πόλης μας και πέρα των πρωτοκόλλων υγείας με παρεμβάσεις στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς και σε διάφορες δομές του δήμου.

”Η Ραφήνα δεν είναι ένα γυάλινο κλουβί” ,είναι μια πόλη ζωντανή, είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά και υπάρχουν κρούσματα και στην πόλη μας. Σε σχετική μας ερώτηση ανέφερε περίπου 5-6 την τελευταία εβδομάδα.

Ο Γεράσιμος Βουδούρης μας προτρέπει να ακολουθούμε όλα τα μέτρα προστασίας ,πλύσιμο χεριών, μάσκα, αποστάσεις και κάνει έκκληση στους γονείς των εφήβων ειδικά, να συμβουλεύσουν τα παιδιά τους να μην συνωστίζονται και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.