Συνέντευξη τύπου για τον Αραφήνειο 2020 και βραβεύσεις μαραθωνοδρόμων κατοίκων Πικερμίου και Ραφήνας!

628

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης συνέντευξη τύπου που αφορούσε τον Αραφήνειο Δρόμο για το 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.Ταυτόχρονα βραβεύτηκαν και οι κάτοικοι της Ραφήνας και του Πικερμίου που πήραν μέρος στο 37ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αν και δεν είμαστε σίγουροι πλέον,λόγω του κοροναιού,για την ακριβή ημέρα του Αραφηνείου,που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου,ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς,μας διαβεβαίωσε ότι αν οι συνθήκες το απαιτήσουν να αναβληθεί,θα γίνει στις 15 ενός άλλου μήνα,πάντως μέσα στην Άνοιξη.

Επίσης ανακοίνωσε -για πρώτη φορά-ότι αν παραστεί ανάγκη θα γίνονται καθημερινές απολυμάνσεις σε όλους τους δημοτικούς χώρους προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα που δημιουργεί την εξάπλωση του ιού.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπ.Λουκάτος ο οποίος και ευχαρίστησε τους χορηγούς χωρίς την συμβολή των οποίων τίποτε δεν θα μπορούσε να γίνει,το ίδιο έπραξε και ο Β.Σπαντούρος,ο οποίος και ανακοίνωσε κάποια από τα ονόματα των δρομέων του Αραφηνείου που θα πάρουν μέρος,όπως του Κούρου που έχει κατακτήσει 160 παγκόσμια ρεκόρ,της Ζωής Ανδρικοπούλου και της Κατερίνας Κουτλή και του Παπούλια,και κάποια άλλα που μας τα φυλάει για έκπληξη.

Βραβεύσεις έκαναν και ο Ραφηνιώτης Γιώργος Γιάννακας εν μέρους του χορηγού Αιγέας του Αθ.Μαρτίνου,και εκπρόσωπος της ELPEN,Ο Αντιδήμαρχος τύπου και επικοινωνίας Χ.Τσεμπέρης και ο Ευαγ.Μπουρνούς.

Δείτε περισσότερα στην ζωντανή μετάδοση που κάναμε ΕΔΩ και περισσότερες φωτο ΕΔΩ