Συνεργασία της Ενωσης Εστιατορίων Αττικής με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος «Chef’s Club»!

140

Μία πολύ σημαντική συνεργασία υπογράφτηκε τη Δευτέρα 22/06/2020 μεταξύ της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής «Ε.Ε.Ε.Σ.Α» και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος «Chef’s Club»!

Οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, με βασικό στόχο να ενδυναμώσουν την εστίαση, δίνοντας της την ταυτότητα που της αξίζει!

Μία πολύ σημαντική συνέργεια με πολλές παραμέτρους προς υλοποίηση όπως τη διαχείριση δράσεων ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, την προώθηση πρωτοβουλιών στον τομέα της γαστρονομίας στην περιοχή της Αττικής, την ανάπτυξη συνεργασιών, δικτύωση και προβολή, αλλά και τον σχεδιασμό σήματος πιστοποίησης εστιατορίων της Αττικής.

Μία συνεργασία που υπογράφτηκε από τους Προέδρους κυρίους Τάσο Πρωτοψάλτη και Ιωάννη Δαβερώνη και με την στήριξη των μελών των δύο φορέων, υπόσχεται να φέρει καινοτομίες και ανάπτυξη στην εστίαση!

  1. Στη φωτο όλα τα μέλη του Δ.Σ τηςΛέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος «Chef’s Club» και στο κέντρο οι δυο πρόεδροι των Σωματείων κατά την στιγμή της υπογραφής.
  2. Στη φωτο από αριστερά ο Πρόεδρος τηςΛέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος «Chef’s Club» κ. Τάσος Πρωτοψάλτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής «Ε.Ε.Ε.Σ.Α» κ. Ιωάννης Δαβερώνης.