τ.Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης : Καλή Σχολική Χρονιά!

544

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Η σημερινή μέρα κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.
Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και θυσίες.
Παράλληλα, απευθύνω και τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική. Βέβαια μας έχουν αποδείξει με την δουλειά τους ότι το έργο τους στη Ραφήνα και το Πικέρμι είναι αξιόλογο και ασφαλώς στα ίδια υψηλά επίπεδα θα είναι και τη νέα σχολική χρονιά.Πολλές φορές οι διδάσκοντες καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες, όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.
Στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να έχουν κουράγιο στη δύσκολη προσπάθεια των παιδιών τους και να τα περιβάλλουν με αγάπη και υπομονή στον δρόμο της μάθησης.