Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

170

 

Κριός
Συνεχίζεται κάπως βαριά η αρχή της εβδομάδας και θα βοηθήσει να φροντίσεις τουλάχιστον το σώμα και την υγεία σου ώστε να μείνουν έξω από το «πέσιμο».

Ταύρος
Αν νομίζεις ότι συνεννοήθηκες με τους φίλους, με τον σύντροφο, με τους συνεργάτες σου, ξανατσέκαρέ το για να γλιτώσεις τον κόπο παρακάτω.

Δίδυμοι
Επειδή ο προβληματισμός «και για ποιο λόγο τα κάνω όλα αυτά» είναι έγκυρος και σαφή απάντηση τώρα, δεν έχει, δεν χρειάζεται ακαμψίες και χαζοεμμονές.

Καρκίνος
Αν είσαι βέβαιος ότι κάτι καινούργιο έχεις καταλάβει, γνωρίσει, δει, μάθει, να ‘σαι ευγνώμων, όχι απόλυτος. Να βεβαιωθείς ότι είναι όντως καινούργιο δηλαδή.

Λέων
Γνωστό ότι όταν μπαίνεις σε λειτουργία «δράμα Ξανθόπουλος/Βούρτση», δύσκολο να προκύψει οτιδήποτε χρήσιμο. Και επίσης, τις έχεις τις ευθύνες σου.

Παρθένος
Μακάρι οι άλλοι να ήταν ακριβώς όπως νομίζουμε ότι είναι. Όμως επειδή αυτό δεν ισχύει, μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και λιγότερα συμπεράσματα και επίκριση.

Ζυγός
Αν ξέρεις τις ευαισθησίες της υγείας και της ρουτίνας σου και τις αγνοείς, αυτό είναι απλώς ανοησία. Μην βαριέσαι.

Σκορπιός
Κράτησε τη φαντασία σου στο χαρτί και στα «έργα» σου και μακριά από τη σχέση με σύντροφο και παιδιά. Επειδή το θέλεις πολύ, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί.

Τοξότης
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και πολλαπλασίασε επί χίλια για την οικογένεια. Να ‘σαι ξεκάθαρος, μπας και γλιτώσεις περιττές πλημμύρες.

Αιγόκερος
Όσες ικανότητες κι αν έχεις απίθανο να είναι ανάμεσά τους ο έλεγχος του χρόνου γιατί μάλλον δεν θα’ σουν εδώ. Συνεπώς κανόνιζε προσεκτικότερα.

Υδροχόος
Τσέκαρε τα πράγματα που θέλεις πάρα πολύ επαγγελματικά και προσωπικά, επειδή ίσως να μην βλέπεις καθαρά τι φέρνουν ή τι παίρνουν.

Ιχθύες
Από το πιστεύω, στο κατανοώ, στο πράττω οι αποστάσεις είναι τεράστιες, προσπάθησε να μην τα μπερδέψεις μεταξύ τους.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα