Τα ζώδια του Σαββάτου 7/11

203

 

Κριός
Παρά τη γενική φάση, εσύ κάπως περίεργα μια διάθεση πιο λάιτ τη βρίσκεις.  Η καλύτερη επένδυση σε χρόνο με τα παιδιά σου ή σε κάτι δημιουργικό.

Ταύρος
Δεν είναι και η καλύτερη φάση της ζωής σου, όμως τείνεις να προσωποποιήσεις την κατάσταση κι αυτό μόνο καλό δεν θα σου κάνει. Δεν είναι προσωπική βεντέτα.

Δίδυμοι
Καιρού επιτρέποντος, καλό είναι να έχει κίνηση η μέρα, για να εκτονώσεις ένα μέρος της ενέργειας σου που διαφορετικά πάει καρφί για φλυαρία.

Καρκίνος
Το κάτι έξτρα σε φαγητό και ξεκούραση είναι πλήρως συντονισμένο με την περίοδο. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι στόχους που δεν πιάνεις.

Λέων
Προσεκτικά τα παράπονά σου για την κατάσταση, επειδή δεν είσαι μόνο εσύ κουρασμένος, είναι κι όλοι οι υπόλοιποι και δεν θα σου κάνουν τη χάρη.

Παρθένος
Κάπως δύσκολο να μην πας σε αρνητικά σενάρια χολυγουντιανής κλίμακας, όμως έχει μεγάλο βαθμό υπερβολής η μέρα, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ζυγός
Ίσως να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό του «μετά», όμως να ‘σαι προετοιμασμένος ότι δεν είναι σίγουρα κι ο απέναντι στην ίδια φάση.

Σκορπιός
Είναι η περίοδος έτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στραβοί ή λάθος ή στόχοι σου απαραίτητα. Συνεπώς μην βιάζεσαι να παραιτηθείς.

Τοξότης
Χαίρω πολύ ότι θέλεις να πας κάπου άλλου. Για το καινούριο του πράγματος, ψάξε κάτι σε επιμόρφωση γιατί σκέτη παθητική κατανάλωση τι βι δεν σου φτάνει.

Αιγόκερος
Δεν είναι κι η ευκολότερη κατάσταση στο σπίτι. Από την άλλη δεν είναι ότι δημιουργήθηκε και τώρα, τις ήθελε τις αλλαγές της και πριν, οπότε ψύχραιμα.

Υδροχόος
Κοινωνικοποιήσου τηλεφωνικά, διαδικτυακά, πέρασε χρόνο με τον σύντροφό σου, για να απαλύνεις λιγάκι τον περιορισμό της κίνησης.

Ιχθύες
Κάνε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα από το να το ρίξεις στο φαγητό και στην ακινησία, θα σου κάνει πολύ πολύ περισσότερο καλό.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================