spot_img
17.9 C
Rafina
Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2026
spot_img

Ταρέμι: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, θα παλέψω για να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας»

 

 

 

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Μέχντι Ταρέμι, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κάνει δικό της τον σπουδαίο Ιρανό «killer» των 258 γκολ. Ο διεθνής επιθετικός ήρθε το πρωί στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στις 19:30 ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, με την πειραϊκή ΠΑΕ λίγη ώρα αργότερα να δημοσιεύει και βίντεο με τις δηλώσεις του Μέχντι Ταρέμι.

Ο Ιρανός εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε να παλέψει για την ερυθρόλευκη φανέλα. «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς και θα παλέψω γι’ αυτούς μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:               

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ξέρω καλά την ομάδα από το παρελθόν. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και γι’ αυτό είμαι εδώ.

Το Champions League είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου και όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτήν. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ένα όνειρο να παίξει εκεί. Είμαστε ο Ολυμπιακός, ένας μεγάλος σύλλογος και θα παλέψουμε για αυτά τα παιχνίδια του Champions League. Μπορούμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους, θα παλέψουμε γι’ αυτούς.

YouTube thumbnail

Είναι μεγάλη μου χαρά. Γνωρίζω πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έχω να σας πω μία ιστορία γι’ αυτό. Όταν με κάλεσαν από τον Ολυμπιακό, είχα μαζί τους μία κλήση zoom, στην οποία προσπάθησαν να μου εξηγήσουν πράγματα για τον Ολυμπιακό. Τότε τους διέκοψα και τους είπα ότι δεν χρειάζεται να μου εξηγήσουν τίποτα, διότι ξέρω ήδη πολλά για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ποιος έπαιζε για τον Ολυμπιακό και ποιοι είναι οι οπαδοί του. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ήρθα λοιπόν εδώ για να βοηθήσω απλώς την ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς και θα παλέψω γι’ αυτούς μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου.

 

Όπου και αν έχω βρεθεί, παίζω πάντα για την νίκη. Οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα ήταν οι καλύτερες στη χώρα τους. Γνωρίζω για την πίεση που υπάρχει από τους φιλάθλους. Πρέπει πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν, γιατί οι οπαδοί έχουν προσδοκίες και περιμένουν από έναν επιθετικό να σκοράρει, να δίνει ασίστ και να κερδίζει τα παιχνίδια. Είμαι, λοιπόν, εδώ για να προσπαθήσω γι’ αυτούς και να τους κάνω ευτυχισμένους».

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: 31 Αγριογούρουνα έκαναν βόλτα…οικογενειακώς την Κυριακή του Πάσχα

Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον...

Μυτιλήνη: Δίκυκλο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρός ο οδηγός

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του...

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται από το απόγευμα της...

Η Britney Spears σε κέντρο αποκατάστασης μετά από σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Britney Spears φέρεται να εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης,...

Γαλλία: πατέρας κρατούσε φυλακισμένο σε φορτηγάκι το 9χρονο παιδί του για έναν χρόνο

Ο πατέρας ενός 9χρονου παιδιού που το κρατούσε φυλακισμένο...

ΝΕΑ

Μυτιλήνη: Δίκυκλο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρός ο οδηγός

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του...

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται από το απόγευμα της...

Γαλλία: πατέρας κρατούσε φυλακισμένο σε φορτηγάκι το 9χρονο παιδί του για έναν χρόνο

Ο πατέρας ενός 9χρονου παιδιού που το κρατούσε φυλακισμένο...

Το χαμόγελο δεν είναι λεπτομέρεια: Είναι στάση ζωής

Ας μιλήσουμε λίγο για το χαμόγελο. Όχι σαν κάτι επιφανειακό....

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι – Εβδομαδιαίο Μενού

Κάθε εβδομάδα στο Οβελιστήριο των Φίλων ετοιμάζονται φρέσκα, σπιτικά...

RPN.GR