Τεχνικό γραφείο Γώγος στο Λιμάνι της Ραφήνας:Ειδικές τιμές για πυρόπληκτους!

1256

Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΩΓΟΣ  ιδρύθηκε το 2017 από δυο αδέλφια,πολιτικούς μηχανικούς,που ζουν από μικρά παιδιά στην Ραφήνα,τον Στέφανο Γώγο και την Βάσια Γώγου, και ειδικεύεται στην έκδοση αδειών λειτουργίας (υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, βιοτεχνίες, κομμωτήρια, κ.α.), στους τομείς των τεχνικών μελετών, των ανακαινίσεων, της έκδοσης οικοδομικών αδειών, της τακτοποίησης αυθαιρέτων και των ενεργειακών μελετών.

Αναλαμβάνουν πλήρεις μελέτες τεχνικών έργων – Τοπογραφικές, Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές, Οικονομοτεχνικές, Περιβαλλοντικές, καθώς και την επίβλεψη της κατασκευής τους.

Ο Στέφανος Γώγος διαθέτοντας πλούσια εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δομικών έργων σε συνδυασμό με καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες, μέσα από την ίδρυση του προσωπικού του τεχνικού γραφείου δεσμεύεται να παρέχει στον πελάτη υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες και συμβουλές, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών.

Συνεργάζονται με τεχνίτες κάθε ειδικότητας και χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας, αναλαμβάνουν εργασίες και κατασκευές κάθε μεγέθους και είδους, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Screen-Shot-2019-02-11-at-2.04.11-PM-1024x369.png

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τη δουλειά τους, εργάζονται ώστε να ικανοποιούν τις επιθυμίες των πελατών τους, βρίσκοντας εξατομικευμένες λύσεις για τις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός από μας.

Αναλαμβάνουν την πλήρη κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από το αρχικό στάδιο των εκσκαφών μέχρι την πλήρη αποπεράτωσή τους. 

Τακτοποίηση και Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία, υποδεικνύοντας τον καλύτερο τρόπο για τα ελάχιστα πρόστιμα και τις περισσότερες δόσεις καθώς και βεβαιώσεις μηχανικού οι οποίες είναι απαραίτητες για την μεταβίβαση των ακινήτων.


ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ανακαίνιση Μπάνιου (από 1450€)
» Ολική αποξήλωση
» Μεταφορά μπάζων 
» Αντικατάσταση πλακιδίων 
» Τοποθέτηση ειδών υγιεινής 
» Βάψιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το Τεχνικό Γραφείο,τα έργα τους και ειδικές προσφορές για τους πυρόπληκτους ΕΔΩ