Εμφανίσεις της δημοτικής Φιλαρμονικής Ραφήνας-Πικερμίου τον Ιούλιο:Τι δήλωσε ο Γιώργος Καλούδης(βίντεο)

186
Ο Αρχιμουσικός Γιώργος Καλούδης μίλησε για τις εμφανίσεις της δημοτικής Φιλαρμονικής  σε Ραφήνα και Πικέρμι:
“Με τη συναυλία αυτή της Φιλαρμονικής έκλεισε ένας κύκλος εμφανίσεων που πραγματοποιήσαμε με την Ορχήστρα μας κατά το μήνα Ιούλιο σε διάφορα σημεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Πιο συγκεκριμένα η Φιλαρμονική Ορχήστρα μας εμφανίστηκε:
το Σάββατο 11/7 στην Πλατεία Ραφήνας,
την Κυριακή 12/7 στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα,
το Σάββατο 18/7 στην Πλατεία Αγ. Χριστοφόρου στο Πικέρμι και έκλεισε τον κύκλο των εμφανίσεων της με τη συναυλία στην Πλατεία Ραφήνας την Κυριακή 19/7.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων, τον Δήμαρχο Ραφήνας κ. Ευάγγελο Μπουρνού και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ.Σπύρο Λουκάτο για την υποστήριξη στην οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων καθώς και όλους όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μας και υποστήριξαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους τη δουλειά μας.

Ιδιαιτέρως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μουσικούς της Ορχήστρας οι οποίοι, με περισσή διάθεση και ενέργεια, ξεπέρασαν όλες τις φοβίες που υπήρχαν και, με ιδιαίτερη προσοχή, ωριμότητα και υπευθυνότητα συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλη την προετοιμασία που κάναμε κατά τον μήνα Ιούνιο προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις του Ιουλίου.
Η συμμετοχή τους σε όλες αυτές τις δραστηριότητες (πρόβες και εμφανίσεις) σε μια τόσο δύσκολη εποχή, η υπέρβαση εκ μέρους τους όλων αυτών των φόβων που υπήρχαν τους τελευταίους μήνες για την εξάπλωση του ιού, καθώς όμως και η απόλυτη υπευθυνότητά, ωριμότητα και σοβαρότητα τους απέναντι στην υφιστάμενη κατάσταση, είναι αξιοσημείωτα και στέλνουν σε μένα πολλά και διαφορετικά θετικά “μηνύματα”.
Θα κρατήσω μόνο ένα:
Διαπιστώνω πλέον πως η Ορχήστρα μας αποτελείται από μουσικούς που έχουν αγάπη γι αυτό που κάνουν, από παιδιά που έχουν την αμέριστη υποστήριξη των γονιών τους στην ενασχόληση τους με τη Μουσική, αλλά κυρίως από ανθρώπους που μπορούν να βάλουν με μεγάλη ευκολία το “Εμείς” πάνω από το “Εγώ”.
Ειδικά αυτό το τελευταίο αποτελεί συστατικό ατομικής αλλά και ομαδικής επιτυχίας.
Τους ευχαριστώ όλους και αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων που διευθύνω μια τέτοια Ορχήστρα!
Γιώργος Καλούδης”

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από τη συναυλία που έδωσε η Φιλαρμονική Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην Πλατεία Ραφήνας χτες 19/7/2020