Τελείωσε η αντιπυρική περίοδος:Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου

323

 

Σε λίγη ώρα τελειώνει και επίσημα η αντιπυρική περίοδος .
Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου θα καλέσει στις εγκαταστάσεις της ομάδας ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους φορείς και τους Πολιτικούς Αρχηγούς του Δήμου Μαραθώνα ή θα αποστείλει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε όλους πλήρη απογραφή των πεπραγμένων του για την περίοδο 2019-2020.
Πριν απ’ολα αυτά όμως οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΠΥΣΕΘ για την προσφορά τους και την ανιδιοτέλεια τους , που βρέθηκαν στις επαλξεις ΟΛΩΝ των γεγονότων.
Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αυτής της ομάδας είναι που την κρατούν διαχρονικά στην κορυφή.
Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους Χορηγούς του ΠΥΣΕΘ που σε πολύ δύσκολες για την οικονομία της Πατρίδας μας στιγμές, στήριξαν την ομάδα στο σύνολο της .
Τέλος ευχαριστούμε την Π.Υ. Νέας Μακρης που με τον Διοικητή , Υποδιοικητή και όλους τους πυροσβέστες είχαμε μια ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία όπου χρειάστηκε .
Ευχή όλων να συνεχίσουμε με ΠΙΣΤΗ και δημιουργία το έργο προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες μας στο Δήμο Μαραθώνα.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================