Τελετή παράδοσης και Αγιασμός των ανακαινισμένων Ειδικών Σχολείων Ραφήνας

239

Με την παρουσία της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, του Γ. Γ Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, του Προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων Γιάννη Παπαθανασίου, του Δημάρχου Ρ-Π Ε. Μπουρνού, των Αντιπεριφερειαρχών Α. Αυγερινού και Ν. Πέππα, Πρυτάνεων Πανεπιστημίου, του πρώην Δημάρχου Ρ-Π Β. Πιστικίδη, του επικεφαλής τής αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Δ. Φαφούτη, αντιδημάρχων, και δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και τελετή παράδοσης στο Ειδικό Σχολείο Ραφήνας, που ανακατασκευάστηκε με χορηγία των ΕΛΠΕ ύψους 830.000 ευρώ μετά την καταστροφή που είχαν υποστεί οι εγκαταστάσεις του από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018.

Μετά το τέλος του αγιασμού αναγνώστηκε μήνυμα του μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου από τον ιερέα του Ι.Ν Ανάληψης Διασταύρωσης Ραφήνας πατέρα Γρηγόριο.

Ακολούθως πήραν τον λόγο ο Δήμαρχος Ρ-Π (έκανε ιδιαίτερη μνεία σε Β. Κολλάρο και Β. Πάντζο) η υφυπουργός Σ. Ζαχαράκη, ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ, Γ. Παπαθανασίου κ. α.

Ακολούθησε κόψιμο της κορδέλας από τον δήμαρχο Ραφήνας και ξενάγηση των επίσημων στους ανακαινισμένους χώρους των ειδικών σχολείων.

Φωτο. Δ. Αντωνάκος

Δείτε live μετάδοση που κάναμε μέσω του fb του rpn.gr ΕΔΩ, βίντεο από τον Αγιασμό που ανεβάσαμε ΕΔΩ και πολλές φωτο ΕΔΩ