Τελετή παράδοσης του ανακαινισμένου Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας από τον Όμιλο Μυτιληναίου

1030

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η τελετή παράδοσης των πλήρως ανακαινισμένων Γυμνασίου-Λυκείου και κλειστού γυμναστηρίου Ραφήνας από τον όμιλο Μυτιληναίου παρουσία της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,η Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Μυτιληναίος κ. Σόφη Δασκαλάκη – Μυτιληναίου, ο  Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας , ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ν.Δ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη.

Ο Όμιλος Μυτιληναίου μέσα σε λιγότερο από 2,5 μήνες κατάφερε να μεταμορφώσει το Γυμνάσιο-το Λύκειο και το κλειστό γυμναστήριο φτιάχνοντας εκτός των άλλων

εξωτερική θερμοπρόσοψη, νέα κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, νέο σύστημα θέρμανσης, φωτισμό με χρήση νέων τεχνολογιών , νέο κλιματισμό και ανελκυστήρα ΑΜΕΑ το σχολικό συγκρότημα καθώς και νέο σύστημα πυρανίχνευσης και περιμετρικής πυρόσβεσης.

Ο Βασίλης Καραγκιουλές, Διευθυντής Έργου Διεύθυνσης Υποδομών της εταιρείας Μυτιληναίος ξενάγησε την Υπουργό Νίκη Κεραμέως και όλους τους παρευρισκόμενους σε όλους τους ανακαινισμένους χώρους.

Δείτε live μετάδοση που καναμε μέσω του fb του rpn ΕΔΩ,βίντεο που ανεβάσαμε ΕΔΩ και περισσότερες φωτο από την εκδήλωση ΕΔΩ

Κ.Τ