Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες να ταυτοποιήσουν το DNA των γονιών της με κάποιο από τα 108 δείγματα που βρέθηκαν στο σημείο της εθνικής τραγωδίας, καθώς από το δείγμα που ελήφθη από συγγενή της Εριέττας για την ταυτοποίηση της σορού της ως επιβάτη του μοιραίου τρένου, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Εριέττα είχε βγάλει στο όνομά της δύο εισιτήρια, μπήκε στο τρένο, στο δεύτερο βαγόνι, μίλησε με τη μητέρα της και ξεκίνησε το ταξίδι της. Επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπούδασε στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ.
Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ταξίδευε μαζί με τη φίλη της, η οποία ταυτοποιήθηκε ως νεκρή, σε αντίθεση με την Εριέττα.
Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου τρένου και είχε έρθει στην Αθήνα.
«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο» συγκλονίζει φίλη της 23χρονης.
Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών να ταυτοποιήσουν το DNA των γονιών της με κάποιο από τα 108 δείγματα που βρέθηκαν στο σημείο της εθνικής τραγωδίας.
«Όποιος ήταν στο σημείο της έκρηξης μπορεί και να μην βρεθεί»
«Δεν βρέθηκε η κοπέλα που αναζητείται, δεν έχουμε σορό», είπε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας στο MEGA.
«Αν βρέθηκαν άνθρωποι στο σημείο της έκρηξης, σαφώς θα μπορούσαν και να μην βρεθούν στοιχεία από εκείνους. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, θα μπορεί και να μην βρεθεί» συγκλονίζει η κυρία Λεονταρή.