Θανατηφόρο τροχαίο στην παραλία της Ν. Τρίγλιας Χαλκιδικής

366

Ένα φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα σε δρόμο της Ν. Τρίγλιας.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 17.20 στον δημοτικό δρόμο που οδηγούσε στην παραλία της Νέας Τρίγλιας.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 53χρονος.

Επίσης τραυματίστηκαν ο 64χρονος οδηγός και 43χρονος επιβάτης του ίδιου οχήματος, καθώς και η 42χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο και το Νοσοκομείο Πολυγύρου αντίστοιχα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (2 Αύγουστου 2019) το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Νέων Μουδανιών-Σωζόπολης στην διασταύρωση της Παραλίας Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ.Φ. οχημάτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 53χρονου ημεδαπού, που επέβαινε στο ένα όχημα. Επίσης τραυματίστηκαν ο 64χρονος οδηγός και 43χρονος επιβάτης του ίδιου οχήματος, καθώς και η 42χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.