Θερμά συλλυπητήρια coach!

330

…ο πατέρας του Αναστάσιος Χατζηαναστασίου , ήταν ένας απο τους πέντε κατοίκους της Διασταύρωσης Ραφήνας (οι άλλοι τέσσερις ήταν ο Βελισσάριος Βεζύρης, Γεώργιος Βογιατζής, Χρήστος Ιωάννου και Δημήτριος Καλογιάννης)  που υπέβαλλαν αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών και ο συγχωρεμένος ο Νικόλαος Χατζηαναστασίου, ένας απο τους 23 υπογράφοντες το καταστατικό του ιδρυθέντος την 31η Αυγούστου 1957 (Απ. 12156/1957 Πρωτοδικείου Αθηνών) Α.Π.Ο. “Θύελλα” Διασταύρωσης Ραφήνας. Υπάρχει όμως και ποδοσφαιρική συνέχεια στην ιστορία για τον Νικόλαο Χατζηαναστασίου 

Κουής Νικόλαος, Τελάλης Παναγιώτης και Χατζηαναστασίου Νικόλαος , ήταν οι πρώτοι τερματοφύλακες του Α.Π.Ο. “Θύελλα” Διασταύρωσης Ραφήνας ….

Νικόλαος Χατζηαναστασίου (Χατζής) : Με ύψος όχι περισσότερο από 1,80μ , για την εποχή του και την κατηγορία του ήταν ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας σε σταθερή απόδοση με κύριο χαρακτηριστικό το μπλοκάρισμα της μπάλας.

(απόσπασμα απο την ιστορία της Θύελλας του Κ.Μ με πληροφορίες απο Δημήτριο Μακρή) 

———————————————————————

Σε ηλικία 78 χρόνων , εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, ο Νικόλαος Χατζηαναστασίου. ένας απο τους καλύτερους τερματοφύλακες που ανέδειξε η Θύελλα Ραφήνας, αλλά σε εποχή που η προτεραιότητα για τους ποδοσφαιριστές δεν ήταν η ποδοσφαιρική καταξίωση αλλά η επιβίωση η δική τους και της οικογένειάς τους. 

Και ο Νικόλαος Χατζής τα κατάφερε σε δύσκολες εποχές. Φεύγοντας σήμερα αφήνει πίσω του μια σπουδαία οικογένεια. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα (Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019) στον ιερό ναό της Αναλήψεως (Διασταύρωση Ραφήνας) στις 6.00 μ.μ. 

Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει και ο Ύψιστος να παράσχει την εξ’ ύψους παρηγορία στη συζυγό του Αικατερίνη, στα παιδιά του Βλάση και Όλγα, Αναστάσιο και Ρούλα, Αγγελική και Στυλιανό, Μαρία και Νίκο και σε όλους όσοι υπέστησαν αυτή την  οδυνηρή απώλεια.  

Καλό Ταξίδι κύριε Νίκο!

ΥΓ. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα του video με την ιστορία της Θύελλας ο Κωνσταντίνο Μυτιληναίος περιγράφοντας τους παίκτες, αναφέρει τον αείμνηστο Νικόλαος Χατζηαναστασίου , ενώ στη συνέχεια έχουμε και τον Βλάση Χατζηαναστασίου γιο του Νίκου Χατζηαναστασίου που συνέδεσε το ονομά του με την άνοδο της ομάδας της Θύελλας σε εθνική κατηγορία.