Θερμό ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυτέκνων ”Άγιος Νεκτάριος” στον Αθανάσιο Μαρτίνο

668

Προς : Κύριο Αθ. Μαρτίνο

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για κάλυψη παγίων εξόδων λειτουργίας του συλλόγου μας . Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός οτι χωρίς την βοήθεια σας δεν θα τα καταφέρναμε να συνεχίσουμε το έργο μας ,το οποίο τα 2,5 έτη ζωής του έχει γίνει αρωγός βοηθείας σε πολλές πολυπληθείς οικογένειες στην Αττική που αντιμετωπιζουν άμεσα προβλήματα διαβίωσης .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας προσωπικά και στην εταιρεία σας ΑΙΓΕΑΣ Α.Μ.Κ.Ε  για την κοινωνική ευαισθησία που δείχνετε και είστε  για μια ακόμη φορά κοντά μας .

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, φιλανθρωπικός, εκπολιτιστικός με έδρα την Ραφήνα Αττικής, προς το παρών και με την δυνατότητα επέκτασης Πανελλαδικά στο άμεσο μέλλον. Στις δράσεις μας είναι η υλική και κάθε είδους βοήθεια τόσο προς τις πολυπληθείς οικογένειες τριτέκνων – πολυτέκνων αλλά και σε κάθε συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε ανάγκη αλλά και δράσεις βοήθειας, συγκέντρωση σε πλαστικά καπάκια για την αγορά αμαξιδίων συνάνθρωπων μας με κινητικά προβλήματα (και κυρίως παιδιών) αλλά και η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα για τα μέλη μας. Καθώς όμως ο σκοπός μας είναι τέτοιος, δεν υπάρχουν άμεσα έσοδα και πολύτιμος αρωγός για την επίτευξη των προσπαθειών μας είναι η έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια που επιδεικνύουν συμπαραστάτες μας όπως εσείς. Ευχαριστούμε ειλικρινά και από καρδιάς για την ανταπόκριση και την συμβολή σας στην επιτυχία των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε στην συνέχιση της καλής συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ του Συλλόγου
Η Πρόεδρος 
Ε. Κακουλίδου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣΜη κερδοσκοπικού χαρακτήρα – Φιλανθρωπικός – ΕκπολιτιστικόςΔιεύθυνση: Δαβάκη Πίνδου 24, Ραφήνα, ΤΚ 19009Πληροφορίες:  Κακουλίδου ΕιρήνηΤηλ.: 6975688814 / 2294115656Email: info@spaan.gr                 Site: www.spaan.gr