spot_img
14.7 C
Rafina
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Θετική στον ιό ιερόδουλη σε νησί

 

 

 

Συναγερμός σε νησί από επιβεβαίωση ότι ιερόδουλη έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με κίνδυνο να δημιουργηθεί εστία διασποράς. Το συγκεκριμένο κρούσμα επιβεβαιώθηκε  και αμέσως κινητοποιήθηκε  ζητώντας από τον ΕΟΔΥ και τις συναρμόδιες υπηρεσίες άμεση συνδρομή για την ιχνηλάτιση των επαφών της συγκεκριμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία και επίσης έρχεται σε καθημερινή επαφή με κόσμο- για το συγγενικό πρόσωπο αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορωνοϊό.

Η μεγάλη δυσκολία όμως, είναι να ιχνηλατηθούν οι επαφές της ίδιας της γυναίκας, αφού έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους. Ήδη, της έχει ζητηθεί να δώσει τα ονόματα όσων γνωρίζει προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ με την απειλή εισαγγελικής εντολής για να το κάνει, ωστόσο και πάλι είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος του νησιού είναι δυσαρεστημένοw από το έλλειμμα ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της ιχνηλασίας, παρόλο που όμως λέει έχει μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Ραφήνα: Πέντε χρόνια κάθειρξη για τον Ρουμάνο που είχε συλληφθεί για φωτιές το 2024

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε, σύμφωνα με τις...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

RPN.GR