spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Οι αθλητές του Δ.Α.Σ. Αραφήν έγραψαν ιστορία – Θρίαμβος για την Εθνική Ομάδα Μοντέρνου Πεντάθλου στην Τουρκία

 

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Biathle, Triathle και Laser Run που πραγματοποιήθηκε στην Αλάνια της Τουρκίας, με τη συμμετοχή δεκαπέντε χωρών και εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ευρώπη.

Οι αθλητές του Δ.Α.Σ. ΑΡΑΦΗΝ, μέλη της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας — Παπάς Ειρηναίος, Πατσούρα Δήμητρα, Πατσούρα Μαρίλια, Πατσούρας Ευάγγελος, Πετρόπουλος Θεόφιλος, Σπαντούρος Θάνος, Σπαντούρος Μάριος και Σπαντούρου Νίκη — εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις, το ήθος και το πάθος τους, κατακτώντας συνολικά 13 χρυσά, 9 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια.

Ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα, που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε ευρωπαϊκό επίπεδο από κανένα άλλο σωματείο, τα μέλη του οποίου να εκπροσωπούν την Εθνική Ομάδα και να επιστρέφουν με τόσο εντυπωσιακό απολογισμό.

Στην Αλάνια, η ελληνική σημαία υψώθηκε πολλές φορές και ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε μπροστά σε κοινό και αποστολές από όλη την Ευρώπη, μια στιγμή συγκίνησης και περηφάνιας για όλους. Αξίζει να σημειωθεί πως η φιλοξενία των Τούρκων διοργανωτών ήταν υποδειγματική, αναδεικνύοντας το πνεύμα του αθλητισμού που ενώνει πέρα από κάθε σύνορο.

Οι αθλητές του Δ.Α.Σ. ΑΡΑΦΗΝ δεν εκπροσώπησαν μόνο τη Ραφήνα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, προβάλλοντας μια εικόνα εξωστρέφειας, αθλητικού πολιτισμού και εθνικής υπερηφάνειας. Με τη συνέπεια και τη μαχητικότητά τους, σήκωσαν την ελληνική σημαία στα ευρωπαϊκά στάδια και απέδειξαν ότι ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από μετάλλια,  είναι ήθος, ψυχή και συλλογική ταυτότητα που ενώνει τους Έλληνες παντού.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR