spot_img
19.7 C
Rafina
Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025
spot_img

Θρήνος για την Άντζελα Δημητρίου

 

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Άντζελα Δημητρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε η πολυαγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 96 χρόνων.

Η τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες καθώς στιγμές καθώς έχασε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξής της η Άντζελα Δημητρίου για την μαμά της.

Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στιγμιότυπα μαζί στα social media που μιλά για εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια.

Αυτή την εβδομάδα

Η Εθνική Ασφαλιστική έκανε πίσω: Αναστολή της νέας πρακτικής για τα παλαιά ισόβια ασφαλιστήρια υγείας- rpn

Σε αναδίπλωση προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική, μετά τις έντονες...

Ραφήνα: Η ζέστη ξεκινά – ολοταχώς για ανεμιστήρα στον Γιώργο Κουλοχέρη! – rpn

Ο υδράργυρος ανεβαίνει ολοταχώς! Τα τριαντάρια ξεκινούν οπότε ήρθε...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Η ζέστη ξεκινά – ολοταχώς για ανεμιστήρα στον Γιώργο Κουλοχέρη! – rpn

Ο υδράργυρος ανεβαίνει ολοταχώς! Τα τριαντάρια ξεκινούν οπότε ήρθε...

Ψηφιακοί, “έξυπνοι” υδρομετρητές στην Ανθούσα – rpn

Ψηφιακοί, “έξυπνοι” υδρομετρητές στην Ανθούσα: Ενημέρωση του Δημάρχου Παλλήνης,...

RPN.GR