spot_img
29.8 C
Rafina
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
spot_img

Θρήνος στην κηδεία της μικρής Αναστασίας – Συντετριμμένη η Έρρικα Πρεζεράκου

 

 

Με σκυμμένα τα κεφάλια, λυγμούς και βουβό πόνο οι γονείς της και οι οικείοι της, την «αποχαιρέτησαν».

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνει η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου μετά την είδηση ότι η 7χρονη ανιψιά της, η Αναστασία, τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι η μικρή Αναστασία έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και ταξίδεψε στο Τέξας με την οικογένειά της, με σκοπό να κάνει την απαραίτητη θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Όπως είχε αναφέρει τότε η Έρρικα Πρεζεράκου:

«Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο… Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο.
Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε. Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει… Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ».
Τελικά η μικρή νεραΐδα δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Την τελετή, τη διοργάνωση και τον επαναπατρισμό της σορού έκανε ο Πάνος Σκλίας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως δεν πήρε χρήματα. Το έκανε για να βοηθήσει αυτούς τους γονείς σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Αντί για στεφάνων συγκεντρώθηκαν χρήματα και αγοράσθηκαν δέντρα τα οποία θα φυτευθούν στην Καλαμάτα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Μονοήμερη εκδρομή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Μαραθώνος στο Αλιβέρι Ευβοίας- 2ο «ΤΑΜΥΝΑΙ Seaside Run»

Μονοήμερη εκδρομή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ στο Αλιβέρι Ευβοίας 2ο «ΤΑΜΥΝΑΙ...

Μάλλια: 40χρονη πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη φίλη της, μπροστά στα 3 ανήλικα παιδιά της

Νεότερες πληροφορίες αλλάζουν την αρχική εικόνα για την τραγωδία...

Υπόθεση Marfin: Στην Αθήνα την Πέμπτη η 46χρονη μετά την έκδοσή της από τη Βρετανία

Στην Ελλάδα επιστρέφει την Πέμπτη 6 Αυγούστου η 46χρονη...

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το...

ΝΕΑ

Μονοήμερη εκδρομή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Μαραθώνος στο Αλιβέρι Ευβοίας- 2ο «ΤΑΜΥΝΑΙ Seaside Run»

Μονοήμερη εκδρομή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ στο Αλιβέρι Ευβοίας 2ο «ΤΑΜΥΝΑΙ...

Μάλλια: 40χρονη πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη φίλη της, μπροστά στα 3 ανήλικα παιδιά της

Νεότερες πληροφορίες αλλάζουν την αρχική εικόνα για την τραγωδία...

Υπόθεση Marfin: Στην Αθήνα την Πέμπτη η 46χρονη μετά την έκδοσή της από τη Βρετανία

Στην Ελλάδα επιστρέφει την Πέμπτη 6 Αυγούστου η 46χρονη...

Σπάτα Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Μήνες μετά, πόσο πραγματικά άλλαξε η εικόνα;

Πόσο εύθραυστο μπορεί να είναι το σύστημα που κρατά...

RPN.GR