Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας:Κοπή πίτας και βραβεύσεις!

389

Το απόγευμα της Κυριακής η ”Θύελλα” της Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα και βράβευσε τους ποδοσφαιριστές της που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας!

Η συγκινητική εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του γυμνασίου-λυκείου της Ραφήνας και την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος Μπακόπουλος της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας που βραβεύτηκαν λόγω της εισόδου τους στα πανεπιστήμια ήταν ο Μιχάλης Αγγελακόπουλος τον οποίον βράβευσε ο π.δήμαρχος Β.Πιστικίδης,

ο Αλέξανδρος Γεωργούλιας ο οποίος βραβεύθηκε από τον Σπύρο Κάρλο

ο Βαγγέλης Τσάκωνας τον οποίον βράβευσε ο πρόεδρος του Δ.Σ Κ.Μώρος

και ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς που βράβευσε τον ανιψιό του Ορέστη Χρήστου αγκαλιάζοντάς τον θερμά.

Μπορείτε να δείτε την ζωντανή μετάδοση που κάναμε ΕΔΩ

Αυτό που τόνισε ο κ.Μπουρνούς στον σύντομο λόγο του ήταν το ότι προτίμησε να πάρει το πολιτικό κόστος για την καθυστέρηση της παράδοσης του γηπέδου αλλά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και το γήπεδο αυτό θα είναι για τουλάχιστον δέκα χρόνια .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των προαναφερθέντων,οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Καλφαντής,Δήμητρα Τσεβά,Χρήστος Τσεμπέρης,Δημήτρης Κατσουλάκης, Ανδρέας Βασιλόπουλος,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας.Περισσότερες φωτο ΕΔΩ