Θύελλα Ραφήνας-Γλυκά Νερά 4-1 στο πρώτο φιλικό

521

Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τους «Λιγνιτωρύχους» που επιβλήθηκαν με 4-1 των Γλυκών Νερών στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Σίγουρα δύσκολη και μη ασφαλής η εξαγωγή συμπερασμάτων, αφού το χρονικό διάστημα κατά το οποίο προετοιμάζονται οι δύο ομάδες είναι πολύ σύντομο.

Ωστόσο οι δύο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, με τους νεοαποκτηθέντες να προσπαθούν όπως ήταν αναμενόμενο για το κάτι παραπάνω.

Στα θετικά της αναμέτρησης για τους «Λιγνιτωρύχους», το γεγονός ότι και τα τέσσερα τέρματα σημείωσαν τα περσινά στελέχη της ομάδας των εφήβων.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μεσολόγγη είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 27’ με το Νίκο Γεραμάνη να πλασάρει από κοντά μετά την ασίστ του Κανελλόπουλου.

Στο 39’ ο Μπουντάκης πλαγιοκόπησε από δεξιά, σέντραρε την κατάλληλη στιγμή στον Κανελλόπουλο, ο οποίος άφησε ιδανικά με προσποίηση στον επερχόμενο Παναγιώτου που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-0.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1- με το εξαιρετικό σουτ του Βλάχου στο παράθυρο της εστίας του  Πάντου και στο 77’ ο Χρήστου έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων με όμορφο πλασέ στην κίνηση.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Κοζανίδης με κεραυνό που εξαπέλυσε από τριάντα μέτρα.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες στον Α.Ο.Γλυκών Νερών.