Τι έγινε στη δίκη της παρουσιάστριας με τον κάμεραμαν και τη σύζυγο του

704

Pinterest

Συζητήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων η προσωρινή διαταγή για ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε η παρουσιάστρια. Η διαδικασία έγινε στις 12.15 κλεισμένων των θυρών ενώπιον του Προέδρου υπηρεσίας.
Παρόντες ήταν ο οπερατέρ και η σκηνοθέτης

Οι ‘καυτές’ συνομιλίες της παρουσιάστριας και του καμεραμαν και τα ντοκουμέντα του ξυλοδαρμού

Τις συνομιλίες-φωτιά της πολύ γνωστής παρουσιάστριας του καναλιού της Βουλής και του παντρεμένου συνεργάτη της (καμεραμαν) αλλά και τα ντοκουμέντα του ξυλοδαρμού που φέρεται να σημειώθηκε έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου στις 21 Οκτωβρίου αποκάλυψε το ereportaz.

H ιστορία απ ότι φαίνεται δεν είναι ένα απλό γαργαλιστικό «ροζ σκάνδαλο» το οποίο… ερεθίζει τους αναγνώστες αλλά και τα αδηφάγα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά εξελίσσεται σε ένα δικαστικό-πολιτικό θρίλερ με καταγγελίες και μηνύσεις ένθεν και ένθεν αλλά και εμπλοκή (εμμέσως) πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα πρώην πολύ γνωστού υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την παρουσιάστρια και να «ευθύνεται» για την ανάληψη εκπομπής στο κανάλι της Βουλής.

Με τα ασφαλιστικά μέτρα η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπο της και να την προσβάλουν και να την επισκέπτονται στην εργασία της στην Βουλή.

H AΠOΦAΣH ΓIA THN ΠPOΣΩPINH ΔIATAΓH ΘA BΓEI TH ΔEYTEPA.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας Γ. Κακουλάκης, δήλωσε στο E-reportaz οι η εντολέας του «δέχεται μεγάλο μπούλινγκ απο το ζευγάρι και ότι έχουν καταθέσει και μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, για όλα όσα έχουν ακουστεί για την εντολέα του»!