Τι συζητήθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου: Τι μας είπε ο Γεράσιμος Βουδούρης

404

 

Πριν από λίγο τελείωσε η κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη με θέμα :

”Συζήτηση και λήψη απόφασης περί των θεμάτων που αφορούν την αλλαγή οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης και τον αποχαρακτηρισμό τμημάτων καθώς και τη λειτουργία του Λιμένα Ραφήνας”.Αφορμή ήταν το αποκλειστικό δημοσίευμα του rpn.gr για την λήψη απόφασης του Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας με 1 θετική ψήφο-2 αποχές και 4 αρνητικές στο να δοθεί ο χώρος του Αγίου Νικολάου Ραφήνας στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Το rpn,gr επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο Γεράσιμο Βουδούρη και του ζητήσαμε να μας πει τι συζητήθηκε και ποια είναι η γνώμη του για το σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει.

”Η παράταξή μας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά συγκαλώντας άμεσα το έκτακτο αυτό Δ.Σ προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα” ανέφερε.

Ο κ. Βουδούρης μας αποκάλυψε πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση από όλες τις παρατάξεις την οποία και θα δημοσιοποιήσει ο δήμαρχος αύριο.

Επιπλέον μας ανέφερε ότι πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους θεώρησαν την απόφαση εμπαιγμό απέναντι σε ολόκληρη την πόλη της Ραφήνας και μάλιστα δήλωσαν ότι όταν υπάρχει διάσταση απόψεων εν προκειμένω μεταξύ της Διευθυνούσης Συμβούλου και του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, η λύση είναι μονόδρομος και είναι η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που τον βρίσκει σύμφωνο λόγω της πλούσιας διοικητικής του εμπειρίας.

Προσωπική άποψη του Γεράσιμου Βουδούρη είναι ότι αυτή η εμφάνιση αντιθέσεων μεταξύ του Προέδρου και της Δ.Σ του Ο.Λ.Ρ ήταν απόρροια εκδήλωσης κυριαρχικών τάσεων  των πλευρών εκατέρωθεν.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση