Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του για το 2020 έκοψε ο Σ.Π.Α.Π

354

Με την παρουσία εργαζομένων και εθελοντών, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2020.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος και παραβρέθηκε ο Δημήτρης Λιανός Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π. και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς.

Το φλουρί της βασιλόπιτας του 2020, κέρδισε η Εθελόντρια του Σ.Π.Α.Π., μέλος της Ομάδας του Κέντρου Επιχειρήσεων Σία Κομηλάγιου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε σε όλους  Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη και συμπλήρωσε:

«Παρά το ότι μόλις τελειώσαμε την συντήρηση και το πλύσιμο των εκχιονιστικών μηχανημάτων μας, από τα αλάτια της προηγούμενης κακοκαιρίας και καταλαβαίνω ότι είσαστε όλοι κουρασμένοι τηρούμε το έθιμο, έστω και σε πολύ κλειστό κύκλο και κόψαμε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2020.  Τη χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε σοβαρότατο έργο, τόσο σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος.  Οργανώσαμε μία σειρά από βιωματικές δράσεις ευαισθητοποίησης μαθητών για την χρησιμότητα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της επαφής με τη φύση. Παράλληλα εφαρμόσαμε μέτρα που είχαν σαν σκοπό τη φροντίδα αναδασωμένων περιοχών με κλαδέματα, αλλά και βιολογικά ραντίσματα για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης (κάμπιας) των δένδρων.  Είμαι βέβαιος ότι και το 2020  Διοικητικό Συμβούλιο, εργαζόμενοι και  εθελοντές θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες μας για να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ