spot_img
19.8 C
Rafina
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το γήπεδο «Π. Σκούφος» παραδίδεται ασφαλές, με το σύγχρονο τάπητα σύμφωνο με τις ισχύουσες προδιαγραφές , στους φυσικούς του χρήστες

 

 

 

Όπως άμεσα και την ώρα που ανακοινώθηκε στη συνεδρίαση του Δη. Συμβουλίου (ΕΔΩ) , το rpn.gr σας ενημέρωσε, το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας “Παν. Σκούφος” παραδίδεται στις ομάδες!

Β. Μπουρνούς: «Παραδίδουμε ένα όμορφο γήπεδο όπως υποσχεθήκαμε. Η ασφάλεια των αθλουμένων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας».

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το γήπεδο «Π. Σκούφος»   παραδίδεται  ασφαλές,  με το σύγχρονο τάπητα σύμφωνο με τις ισχύουσες προδιαγραφές , στους φυσικούς του χρήστες. Στα παιδιά των Ακαδημιών της πόλης μας, αλλά και στους συλλόγους  της , για χρήση και επίσημους αγώνες.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου , από την πρώτη στιγμή, θέτοντας σε ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών ακαδημιών και των ομάδων , και αφού διαπίστωσε  κακοτεχνίες στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου από την ανάδοχο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε οριστική παραλαβή του , απαιτώντας την ολική ανακατασκευή του  με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης, αλλά και των απαιτουμένων προδιαγραφών.

Η μοναδική και απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου ήταν και πάντα θα είναι η ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών της πόλης μας. Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρχει ποτέ συζήτηση γι’αυτό.

Υπήρξαν αστοχίες  στις χρονικές  προβλέψεις παράδοσης του έργου  από την  ανάδοχο εταιρεία . Και οι καιρικές συνθήκες αρκετές φορές  «πήγαν» δυστυχώς τις εργασίες πιο πίσω χρονικά.

Οφείλουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις των ομάδων, τις ακαδημίες, τους αθλητές αλλά και τους γονείς, οι οποίοι  σε κάθε περίπτωση και χωρίς συζήτηση , έθεσαν και οι ίδιοι ως μόνη και απόλυτη προτεραιότητα  την ασφάλεια των παιδιών και αθλητών τους και την ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές , παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις πιέσεις που ευλόγως ασκούσαν. Ποτέ δεν έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των αθλουμένων. Αντιθέτως ήταν το μόνο τους ζητούμενο και ήταν πάντα αρωγοί στις συγκρούσεις και τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

«Παραδίδουμε ένα όμορφο γήπεδο όπως υποσχεθήκαμε. Από Τετάρτη 5/2 θα είναι διαθέσιμο στις ομάδες για προπονήσεις και αγώνες.

Αρνηθήκαμε να παραλάβουμε το γήπεδο με κακοτεχνίες και εξασφαλίσαμε την ποιότητα του τάπητα του γηπέδου και την ασφάλεια των αθλητών.

Χωρίς εκπτώσεις προχωράμε μπροστά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς , αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ευάγγελος Μπουρνούς

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: Κατέρρευσε τμήμα σκάλας προς την παραλία – Επείγον αίτημα για μέτρα ασφαλείας

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η σκάλα που οδηγεί στην...

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

ΝΕΑ

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

Ισχυρός σεισμός στο Θιβέτ: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μέγεθος 7

Διαφορετικές εκτιμήσεις για το εστιακό βάθος μεταδίδουν τα μέσα...

Γιώργος Κώτσηρας: Ποιος είναι ο αναπληρωτής υπουργός που κατέρρευσε στη Βουλή

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ο...

RPN.GR