“Τίτλοι τέλους” στο γάμο γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

193

Υπήρξε ανέκαθεν άνθρωπος χαμηλών τόνων σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του…

Αν και είχαν κυκλοφορήσει κατά καιρούς σχετικά δημοσιεύματα, σήμερα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η όποια φημολογία για την κρίση που περνάει ο γάμος γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν – είναι μαζί από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά – ενώ άψογη παραμένει η μεταξύ τους σχέση, αφού εξακολουθούν να μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Πάνος και η Ζαχαρούλα έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο, θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία παιδιά τους, ενώ έχουν ήδη υπογράψει και τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Fever G. μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, μέχρι τώρα δεν έχει κοινοποιήσει την αλλαγή στην προσωπική του ζωή. Άλλωστε υπήρξε ανέκαθεν άνθρωπος χαμηλών τόνων σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που είχε αναφερθεί στην οικογενειακή του ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, ο τραγουδιστής έχει καταφέρει να κρατά όλες τις σημαντικές προσωπικές του στιγμές μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.